Που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κανόνι κομφετί;

Το κανόνι κομφετί είναι αυτό που χρειάζεστε για να απογειώσετε κάθε πάρτι. Τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι, τρελαίνονται για την εκτόξευση πολύχρωμου κομφετί. Ας δούμε μερικές εντυπωσιακές ιδέες για να προσθέσετε λίγη από τη μαγεία του κομφετί στις δικές σας εκδηλώσεις.

Γενέθλια με κομφετί

Γενέθλια

Σκεφτείτε ένα πάρτι. Αμέσως θα σας έρθουν στο μυαλό τα πάρτι γενεθλίων. Κάρτες, δώρα, παιχνίδια, τούρτα και φυσικά… κομφετί! Τραγουδήστε το “Χρόνια Πολλά”, σβήστε τα κεράκια, κάντε μια ευχή, και εκτοξεύστε το κομφετί. Τα παιδικά γενέθλια δε θα είναι πια το ίδιο. Θα αναρωτιέστε γιατί δεν τα είχατε χρησιμοποιήσει ως τώρα, και ορκίζεστε πως θα τα επιλέγετε κάθε φορά. Όλα τα πάρτι χρειάζονται λίγη από τη διασκέδαση που προσφέρουν.

Βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη για να εξυπηρετούν τις ανάγκες του δικού σας χώρου. Επιλέξτε ανάμεσα σε μονόχρωμα, πολύχρωμα, ή μεταλλικά.

Γάμοι

Θα ήταν πολύ ωραία ιδέα να χρησιμοποιήσετε ένα κανόνι κομφετί κατα την διάρκεια εισόδου του ζευγαριού στο χώρο της δεξίωσης ή ακόμα και προς το τέλος του τραγουδιού για τον πρώτο χορό του ζευγαριού. Διαβάστε περισσότερες ιδέες που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε κομφετί, πυροτεχνήματα κλπ ακόμα και σε καλοκαιρινό γάμο που θα μείνει αξέχαστος σε όλους τους καλεσμένους.

Επέτειοι

Τα μεταλλικά κομφετί σε τόνους χρυσού ή ασημί είναι η απόλυτη προσθήκη στυλ glitter που θα δώσει το στοιχείο του εντυπωσιασμού για τη δική σας ιδιαίτερη περίσταση. Δε χρειάζεται να τα επιλέγετε μόνο στα πάρτι — κάθε επέτειος είναι ευκαιρία για εορτασμό! Φυσικά, αυτά τα κομφετί χρησιμοποιούνται άφοβα σε όλους τους εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους.

Είναι κατάλληλα για χρήση και σε επετείους επιχειρήσεων ώστε να εορταστούν κάποιες σημαντικές στιγμές, όπως μια προαγωγή, το κλείσιμο μιας συμφωνίας, κ.α.

Κομφετί σε νυχτερινό μαγαζί

Νυχτερινά κέντρα

Είναι γνωστό κόλπο τα εφέ στα νυχτερινά κέντρα. Τα κομφετί είναι από τις πιο αγαπημένες, δημοφιλείς, και ακίνδυνες λύσεις. Ειδικότερα για τα πιο μικρά κέντρα, αποτελούν την καλύτερη επιλογή, καθώς δεν είναι απαραίτητος ειδικός μηχανισμός για να εκτοξευτούν, ούτε πυροτεχνουργοί. Απλώς καθίστε δίπλα στην κονσόλα του DJ και εκτοξεύστε 4-8 κομφετί όταν χρειάζεστε λίγο boost!

Μπαρ

Ακόμα και στα μπαρ βλέπουμε τη χρήση κομφετί. Κάντε τους παρευρισκόμενους να νιώσουν και πάλι παιδιά με τον ενθουσιασμό που θα προκαλέσουν τα κομφετί. Λούστε τους party people με πολύχρωμα κομφετί την ώρα που το κέφι βρίσκεται στο απόγειό του.

Κομφετί την Πρωτοχρονιά

Πρωτοχρονιά

Ίσως πρόκειται για το μεγαλύτερο πάρτι όλου του χρόνου. Συνεπώς, θέλετε να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Όλοι φορούν τα καλά τους, έχουν άριστη διάθεση, και η βραδιά είναι πολλά υποσχόμενη για διασκέδαση στο μέγιστο. Δώστε μια ακόμα ιδιαίτερη πινελιά με τη ρίψη κομφετί. Λίγη ακόμα λάμψη δεν έβλαψε ποτέ!

Εταιρικά πάρτι

Μικρές και μεγάλες εταιρείες που δίνουν βάση στην κουλτούρα και τις καλές σχέσεις με τους εργαζόμενους φροντίζουν να διοργανώνουν πάρτι ώστε να ευχαριστήσουν όλους για την προσφορά τους. Ανεβάστε τον πήχη των εταιρικών πάρτι με τη ρίψη κομφετί που είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Επιλέξτε το μέγεθος και το στυλ κομφετί της επιλογής σας και προσφέρετε σε όλους τους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να διασκεδάσουν τη κάθε στιγμή.

Βρείτε στο κατάστημα fireworks.gr μεγάλη ποικιλία σε κανόνι κομφετί, που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας, σε κάθε σας πάρτυ!

Διαβάστε επίσης : 5 στοιχεία που δεν γνωρίζατε για τα πυροτεχνήματα