Γυναικείες μπλούζες για μια πολυχρηστική γκαρνταρόμπα

Γυναικεία γκαρνταρόμπα με γυναικείες μπλούζες

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται συχνά πως να δημιουργήσουν μια πολυχρηστική και ευέλικτη γκαρνταρόμπα, ώστε να έχουν αρκετές επιλογές για τη καθημερινότητά τους αλλά και για τη δουλειά, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Ένας εύκολος τρόπος για να πετύχετε κάτι τέτοιο είναι να επιλέξετε γυναικείες μπλούζες που μπορούν να φορεθούν με διάφορους τρόπους και σε πολλές περιστάσεις.

Ας δούμε με ποια κριτήρια θα πρέπει να επιλέξετε γυναικείες μπλούζες για να δημιουργήσετε πολλά σύνολα με ευκολία και χωρίς δαπάνες.

Άσπρη σατέν γυναικεία μπλούζα

1. Αποφύγετε τα βαμβακερά ή τα πλεκτά (εκτός των πουλόβερ)

Οι βαμβακερές γυναικείες μπλούζες φαίνονται συνήθως πιο casual, απλές, καθημερινές, και έτσι δύσκολα μπορούν να φορεθούν και στο γραφείο. Προτιμήστε άλλα υφάσματα, όπως σατέν ή βισκόζ, και λεπτομέρειες όπως φιόγκοι ή βολάν. Αυτές οι γυναικείες μπλούζες μπορούν να φορεθούν τόσο στη δουλειά όσο και στις καθημερινές δραστηριότητες, ανάλογα με τα υπόλοιπα ρούχα που θα συνοδεύουν το σύνολο. Φυσικά, μπορείτε να βρείτε και πιο κομψές βαμβακερές μπλούζες, οι οποίες μπορούν να φορεθούν και σε πιο επίσημες περιστάσεις, όπως το γραφείο ή μια συνάντηση, αλλά και για τις καθημερινές σας δουλειές, ή μια βόλτα με φίλους.

Animal print ύφασμα

2. Προτιμήστε τα μοτίβα ή περίτεχνες λεπτομέρειες

Αν και επικρατεί η άποψη πως οι μονόχρωμες γυναικείες μπλούζες είναι πιο ευέλικτες στον συνδυασμό τους με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, οι φλοράλ μπλούζες ή αυτές με animal print κάνουν τα looks σας πολύ πιο ενδιαφέροντα. Είτε πρόκειται για τη καθημερινότητά σας, σε συνδυασμό με ένα τζιν, ή για το γραφείο με ένα cigarette παντελόνι ή φούστα, ανεβάζουν τη διάθεση αλλά και τη κομψότητα μιας γυναίκας, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα. Επιπλέον, τα ποικίλα χρώματα που υπάρχουν στα περίτεχνα μοτίβα, κάνουν αυτές τις μπλούζες εύκολες στο συνδυασμό με πολλά ρούχα τα οποία ήδη έχετε.

3. Επιλέξτε μπλούζες που φοριούνται με τζιν αλλά και παντελόνι

Έχετε βγει για ψώνια και βλέποντας τις επιλογές σας σε ένα μαγαζί με ρούχα έχετε ξεχωρίσει κάποιες γυναικείες μπλούζες που σας αρέσουν. Πως θα είστε βέβαιη πως θα κάνετε τη σωστή επιλογή ενός ρούχου που θα φορεθεί καθημερινά αλλά και στη δουλειά; Το κόλπο είναι να δοκιμάσετε τη μπλούζα της επιλογής σας με το τζιν σας αλλά και με ένα παντελόνι, για να ελέγξετε αν ταιριάζει και με τα δύο σύνολα. Αν φοράτε φούστες, τότε μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία και γι αυτή την εναλλακτική.

Γυναικεία μπλούζα

4. Προτιμήστε απλές γραμμές και σιλουέτες

Μερικές φορές οι μπλούζες για γυναίκες είναι πολύ “φορτωμένες”, με βαριά σχέδια, πολύ έντονο σχεδιασμό και κοψίματα, που είναι δύσκολο να συνδυαστούν με πολλά στυλ παντελονιών ή φούστες. Αντιθέτως, οι μπλούζες με απλό σχεδιασμό και γραμμή επιτρέπουν τον συνδυασμό με πολλές επιλογές σε παντελόνια και φούστες. Ακόμα, είναι ιδιαίτερα εύκολο να φορεθούν μέσα από πολλές ζακέτες και παντελόνια χωρίς να φαίνεται φλύαρο το λουκ, αλλά κομψό και σοφιστικέ, σε κάθε περίσταση.

Επισκεφτείτε σήμερα το κατάστημα γυναικείων ρούχων Miss Simbolo και βρείτε την ιδανική γυναικεία μπλούζα που σας ταιριάζει, σε φανταστικές τιμές!